×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Rančerský salát s fazolovou salsou
20 minut , Hlavní chod , Nízká náročnost , Bez vaření ,

Rančerský salát s fazolovou salsou

Co budu potřebovat

400g plechovka červených fazolí
3 velká zralá rajčata, nakrájená na malé kostičky Nyní v akci
½ červené cibule, nakrájená najemno
90 ml olivového oleje BASIC Nyní v akci
60 ml citronové šťávy Nyní v akci
hrst čerstvého koriandru, nasekaného + na ozdobu
¾ lžičky oblíbené ostré omáčky
sůl, pepř
100 g listových salátů Multi mix
4 velká vejce
100 g balkánského sýru AQ Nyní v akci

Jak na to?

Připravte si fazolovou salsu. V míse promíchejte fazole, rajčata, cibuli, olivový olej, citronovou šťávu, koriandr, ostrou omáčku a sůl. Salát rozdělte na 4 talíře. Na něj naneste salsu, trochu si odložte stranou. V lívanečníku připravte 4 volská oka, přesuňte je na připravené talíře, opepřete, rozdělte na ně zbylou salsu a posypte rozdrobeným sýrem a koriandrem. Podávat můžete například s opečenými tortillami.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj