×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Rajčatová salsa s česnekem
120 minut a více , Příloha , Nízká náročnost , Mexická , Dipy a studené omáčky , Bez vaření ,

Rajčatová salsa s česnekem

Co budu potřebovat

6 velkých rajčat Nyní v akci
2 stroužky česneku
½ červené cibule
60 ml olivového oleje Nyní v akci
3 lžičky balzamikového octa
špetka cukru Nyní v akci
2 lžíce nasekané hladkolisté petrželky
rybí prsty

Jak na to?

Léto je v plném proudu a chystáte se na další grilování. Ale chtělo by to něčím odlehčit. Co takhle připravit rajčatovou salsu?

1) Rajčata nakrájejte na kostičky a česnek a cibuli najemno.

2) Rajčata, cibuli i česnek vložte do mísy, přidejte olej, cukr, ocet a nasekanou petrželku a dobře promíchejte.

Tip do kuchyně

 

Před podáváním dejte salsu alespoň na jednu hodinu vychladit. Kromě ke grilovanému masu se skvěle hodí i například k rybím prstům.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj