1
Začněte přípravou jahodového pyré. Rozmrazte 100 g jahod, dejte je do středně velké mísy a tyčovým mixérem rozmixujte na hladké pyré.
2
Odstraňte listy z hrsti čerstvých jahod a každou jahodu rozkrojte napůl.
3
Menším nožem je všechny vyřízněte do tvaru srdce, odřezky jahod můžete přidat do pyré.
4
Jahodové pyré rozdělte do skleniček, můžete přidat pár kostek ledu, přidejte do každé 125 ml ananasového džusu a nakrájená jahodová srdíčka a skleničky dolijte citronovou minerálkou.
1
Začněte přípravou jahodového pyré. Rozmrazte 100 g jahod, dejte je do středně velké mísy a tyčovým mixérem rozmixujte na hladké pyré.
2
Odstraňte listy z hrsti čerstvých jahod a každou jahodu rozkrojte napůl.
3
Menším nožem je všechny vyřízněte do tvaru srdce, odřezky jahod můžete přidat do pyré.
4
Jahodové pyré rozdělte do skleniček, můžete přidat pár kostek ledu, přidejte do každé 125 ml ananasového džusu a nakrájená jahodová srdíčka a skleničky dolijte citronovou minerálkou.