×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Přírodní vepřové ledvinky s chlebem
20 minut , Hlavní chod , Nízká náročnost , Česká ,

Přírodní vepřové ledvinky s chlebem

Co budu potřebovat

500–600 g vepřových ledvinek
80 g másla Nyní v akci
80 g cibule AQ
mletý kmín
hovězí vývar na podlití AQ
pepř
sůl
plátky chleba k podávání Nyní v akci
čerstvý tymián AQ

Jak na to?

Ledvinky rozřízněte a opatrně vyřízněte žilky a tučné části. Důkladně je omyjte a osušte. V širším, nejlépe silnostěnném hrnci rozehřejte máslo a dorůžova na něm opečte cibuli. Přidejte mletý kmín a opékejte, dokud nezavoní. Přidejte pokrájené ledvinky a zprudka je orestujte – stačí asi jen 2–3 minuty, ne déle, aby ledvinky neztvrdly. Osolte je a opepřete, podlijte vývarem a 5 minut povařte. Podávejte s chlebem, posypané tymiánem.
Tip - Ledvinky opékejte zprudka a krátce, jinak ztvrdnou.

Pořídíte z letáku

  • současná cena: 14,90 cena před slevou: 19,90
    sleva: −25 %
  • současná cena: 19,90 cena před slevou: 24,90
    sleva: −20 %

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj