×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Polévka spravovačka
20 minut , Polévka , Nízká náročnost , Česká , Vaření ,

Polévka spravovačka

Co budu potřebovat

1 sáček polévky Přidejte vejce
7–10 stroužků česneku
3 jarní cibulky
¼ sáčku mražené polévkové směsi
1 kostka hovězího bujonu
sůl
pepř
1 vejce
150 g strouhaného eidamu

Jak na to?

Do hrnce nalijte 1 litr vody a rozmíchejte v ní obsah sáčku polévky Přidej vejce. Přiveďte k varu, přidejte rozmačkanný česnek, nasekanou cibulku, zeleninu, extra silný bujon a 5 minut povařte. Poté podle chuti osolte a hodně opepřete. Nakonec do polévky přilijte rozšlehané vejce a znovu krátce povařte. Podávejte se strouhaným eidamem.

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj