1
Rádi experimentujete? Vyzkoušejte náš recept na pohankový dezert z kokosového mléka s vlašskými ořechy a medem.
2
Do hrnce nalijte mléko, osolte špetkou mořské soli.
3
Přidejte mandle, kokos, javorový sirup a koření. Vše promíchejte a přiveďte k varu.
4
Postupně a za stálého míchání přidávejte pohankovou krupici.
5
Stáhněte oheň na minimum a vařte pod pokličkou 5 až 7 minut. Směs by měla být hustá. Nechte ji pak pod pokličkou dojít, krupice pěkně změkne.
6
Směs rozdělte do malých zapékacích misek a před podáváním dejte zapéct do trouby pod gril.
7
Podávejte teplé, ozdobené medem a posypané opraženými vlašskými ořechy.
1
Rádi experimentujete? Vyzkoušejte náš recept na pohankový dezert z kokosového mléka s vlašskými ořechy a medem.
2
Do hrnce nalijte mléko, osolte špetkou mořské soli.
3
Přidejte mandle, kokos, javorový sirup a koření. Vše promíchejte a přiveďte k varu.
4
Postupně a za stálého míchání přidávejte pohankovou krupici.
5
Stáhněte oheň na minimum a vařte pod pokličkou 5 až 7 minut. Směs by měla být hustá. Nechte ji pak pod pokličkou dojít, krupice pěkně změkne.
6
Směs rozdělte do malých zapékacích misek a před podáváním dejte zapéct do trouby pod gril.
7
Podávejte teplé, ozdobené medem a posypané opraženými vlašskými ořechy.