×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Podzimní pečeně na rozmarýnu
90 minut , Hlavní chod , Střední náročnost , Východoevropská , Omáčky a zálivky , Pečení ,

Podzimní pečeně na rozmarýnu

Co budu potřebovat

1 kg vepřové pečeně s kostí Nyní v akci
4 snítky rozmarýnu
250 g žampionů; žampiony Nyní v akci
1 balení mozzarellových třešniček; třešně třešničky
200 g malých cuketek
1 kg malých brambor Nyní v akci
olej Nyní v akci
sůl
pepř

Jak na to?

Vepřovou pečeni osolte, opepřete. Zprudka ji opečte na pánvi, aby se maso zatáhlo. Pomocí kuchyňského provázku připevněte k pečeni snítky rozmarýnu a dejte ji na chvíli stranou. Brambůrky omyjte, osolte, zakápněte olejem a vložte do pekáčku. Přidejte pečeni, zakryjte alobalem a pečte v předehřáté troubě na 200 °C. Po 30 minutách přidejte podélně rozpůlené cuketky a žampiony bez nožiček naplněné mozzarellou. Pečte do měkka. V průběhu pečení podlévejte vodou nebo vývarem.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj