×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Pizza se slaninou a vejci
30 minut , Nízká náročnost , Italská , Chuťovky ,

Pizza se slaninou a vejci

Co budu potřebovat

500 g těsta na pizzu
slunečnicový olej AQ
6 lžic passaty ES
4 klobásy Torino AQ, pokrájené Nyní v akci
140 g malých žampionu, pokrájených na plátky
8 plátku slaniny Nyní v akci
4 vejce ES

Jak na to?

1. Troubu předehřejte na 220 °C. Těsto na pizzu rozválejte na plech vymazaný olejem či vyložený pečicím papírem, potřete passatou, navrch dejte klobásy, houby a slaninu a pečte dvacet minut.
2. Pizzu vyjmete z trouby a rozklepnete na ni vejce, vraťte do trouby a pět minut dopečte.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj