×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Pěna z bílé čokolády
10 minut , Dezert , Střední náročnost , Italská ,

Pěna z bílé čokolády

Co budu potřebovat

200 g kvalitní bílé čokolády
200 ml crème fraîche
200 ml smetany ke šlehání
velikonoční čokovajíčka AQ

Jak na to?

Čokoládu nalámejte do žáruvzdorné mísy a posaďte ji na hrnec s vroucí vodou tak, aby se voda mísy nedotýkala. Nechte čokoládu zcela rozpustit, sejměte z tepla a nechte trochu zchladnout. Pak k čokoládě přidejte crème fraîche a smetanu a umíchejte dohladka. Pěnu nalijte do šesti skleniček a minimálně jednu hodinu chlaďte v lednici. Podávejte posypané čokovajíčky.

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj