×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Pěkně ostrá krkovička
35 minut , Hlavní chod , Střední náročnost , Česká , Pro gurmány ,

Pěkně ostrá krkovička

Co budu potřebovat

180 ml balzamikového octa
180 ml medu
3 stroužky česneku, rozmačkané
6 jarních cibulek, pouze bílé a světle zelené části, nasekané
1,5 lžičky čerstvých rozmarýnových lístků, nasekaných
6 lžic másla, na kostičky, pokojové teploty
sůl, čerstvě namletý pepř
6 lžic olivového oleje Nyní v akci
6 plátků krkovičky, každý o síle asi 3,5 cm Nyní v akci
1,5 lžičky celého pepře, nahrubo nasekaného

Jak na to?

Prvních sedm ingrediencí smíchejte v rendlíku a zahřejte do teplé mariná­dy. Olejem potřete z obou stran plátky krkovice, posypte ji nahrubo drceným pepřem a nechte na pánvi zprudka zatáhnout. Přelijte marinádou a zprudka 20 minut dopečte v troubě.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj