×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Pěkně ostrá krkovička
120 minut a více , Hlavní chod , Střední náročnost , Česká , Pro gurmány ,

Pěkně ostrá krkovička

Co budu potřebovat

4–6 plátků krkovičky
sůl
1 množství ostré barbecue marinády
dip z podmáslí a modrého sýru

Jak na to?

Krkovičky lehce naklepejte a z obou stran je osolte. Pak je minimálně na dvě hodiny, nejlépe však přes noc, naložte do barbecue marinády. Vyndejte z marinády, oklepejte a grilujte z obou stran Potírejte zbytkem marinády. Podávejte s dipem z podmáslí a modrého sýru.

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj