×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Pečené rizoto
60 minut , Hlavní chod , Střední náročnost , Italská , Pečení ,

Pečené rizoto

Co budu potřebovat

2 lžíce oleje Nyní v akci
2 stroužky česneku
300 g žampionů Nyní v akci
4 plátky slaniny Nyní v akci
300 g rýže arborio Nyní v akci
1 l kuřecího vývaru
100 g špenátu
100 g parmazánu
40 g másla Nyní v akci
sůl

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 °C. Olej rozpalte v hlubokém hrnci, přidejte česnek, houby a slaninu a opékejte asi 5 minut. Pak vsypte rýži, asi 1–2 minuty ji opékejte, poté zalijte vývarem, těsně přiklopte a dejte na 40 minut péct. Nakonec vmíchejte špenát, parmazán, máslo a podle chuti osolte.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj