×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Pečené brambory s fazolkami a slaninou
60 minut , Hlavní chod , Nízká náročnost , Americká , Pečení ,

Pečené brambory s fazolkami a slaninou

Co budu potřebovat

1,5 kg brambor Nyní v akci
300 g slaniny Nyní v akci
2 lžíce olivového oleje Nyní v akci
sůl
pepř
300 g zelených fazolek
Na hořčičný dresink:
60 ml olivového oleje Nyní v akci
1 lžíce bílého vinného octa
1 lžíce citronové šťávy Nyní v akci
1 lžíce dijonské hořčice Nyní v akci

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 °C. Udělejte dresink: všechny na něj potřebné ingredience našlehejte v misce, osolte ho a opepřete. Brambory, slaninu a olej promíchejte na plechu, osolte, opepřete a 40 minut pečte. Občas promíchejte. Po upečení promíchejte s fazolkami. Podávejte přelité dresinkem.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj