×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Paštika z kuřecích jater podle Zdeňka Pohlreicha
15 minut , Svačina , Střední náročnost , Česká , Pomazánky , Smažení ,

Paštika z kuřecích jater podle Zdeňka Pohlreicha

Co budu potřebovat

kuřecí játra Nyní v akci
šalotka
cibule
česnek
husí sádlo
ančovičky
sherry
koňak
čerstvý chléb Nyní v akci
sůl, pepř
petrželka
rozmarýn

Jak na to?

Další z receptů Zdeňka Pohlreicha se věnuje rychlé paštice z kuřecích jater.

1) Šalotku nasekejte nadrobno spolu s půlkou obyčejné cibule a stroužkem česneku a orestujte na husím sádle.

2) Kuřecí játra překrájejte na menší kousky, osolte a opepřete a přidejte do pánve k základu.

3) Vidličkou játra rozmačkejte.

4) Dochuťte filátky ančovičky, nasekaným rozmarýnem, přilijte kapku sherry a kapku koňaku a povařte.

5) V pánvi na husím sádle opečte krajíc chleba dokřupava, na který naservírujte rychlou játrovou paštiku.

6) Ozdobte kolečky šalotky a čerstvou petrželkou.

 

Zdroj: FTV Prima
Recept připravil Zdeněk Pohlreich

Polhreich_Albert

Další recepty se Zdeňkem Pohlreichem najdete zde.

 

Pořídíte z letáku

  • současná cena: 14,90 cena před slevou: 22,90
    sleva: −34 %
  • současná cena: 19,90 cena před slevou: 25,90
    sleva: −23 %
  • současná cena: 19,90 cena před slevou: 25,90
    sleva: −23 %

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj