×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Parmazánová kaše
20 minut , Příloha , Nízká náročnost , Česká , Vaření ,

Parmazánová kaše

Co budu potřebovat

1 kg brambor Nyní v akci
sůl, čerstvě namletý
černý pepř
100 g másla, na kousky
200 ml smetany na vaření
60 g parmazánu, jemně nastrouhaného + na ozdobu

Jak na to?

Oloupané, pokrájené brambory uvařte ve vroucí osolené vodě doměkka. Sceďte je, rozšťouchejte, promíchejte s kousky másla, přilévejte horkou smetanu a vařečkou nebo pevnější metlou míchejte do hladké kaše. Osolte ji a opepřete podle chuti. Nakonec vmíchejte parmazán. Dalším nastrouhaným parmazánem posypte kaši před podáváním.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj