×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Papájové pyré s domácí šlehačkou
15 minut , Dezert , Nízká náročnost , Česká , Sladká jídla , Bez vaření ,

Papájové pyré s domácí šlehačkou

Co budu potřebovat

½ oloupané papáji, zbavené semínek, nakrájené na kousky
100 ml smetany ke šlehání
2 lžíce řeckého jogurtu
1 lžička moučkového cukru

Jak na to?

1) Rozmixujte papáju na hladké pyré, které následně rozdělte do skleniček na martini.

2) Vyšlehejte smetanu, a pak do ní vmíchejte jogurt a lžičku cukru.

3) Šlehačkou s jogurtem ozdobte papájové pyré a podávejte.

Tip do kuchyně

Před podáváním můžete dezert vložit na půl hodiny do lednice, kde trochu ztuhne. Dejte ale pozor, aby se vám smetanová čepička neroztekla.

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj