×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Pangasius s limetkovou salsou
30 minut , Hlavní chod , Nízká náročnost , Orientální ,

Pangasius s limetkovou salsou

Co budu potřebovat

500–600 g pangasia AQ (4 filety)
1 citron (na 1 lžíci citronové kúry, jemně nastrouhané a 2 lžíce citronové šťávy)
sůl, pepř
8 stroužků česneku AQ
300 g cherry rajčat AQ, k podávání
2 lžíce olivového oleje Nyní v akci
1 červená cibule, nasekaná najemno
1 červená chilli paprička, nasekaná najemno
2 lžičky cukru Nyní v akci
2 lžíce limetkové šťávy Nyní v akci
pažitka AQ, k podávání

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C. Rybí filety dejte do mísy, přidejte lžíci jemně nastrouhané citronové kúry a dvě lžíce citronové šťávy, sůl a pepř a opatrně promíchejte. Pak filety naskládejte na plech vyložený pečicím papírem, přidejte česnek a cherry rajčátka, zakapejte olejem a pečte patnáct minut. Na limetkovou salsu promíchejte v misce cibuli, chilli papričku, cukr a limetkovou šťávu. Rybu podávejte s pečenými rajčátky, česnekem, posypanou salsou a čerstvou pažitkou.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj