×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Paella s chorizem
30 minut , Hlavní chod , Nízká náročnost , Středomořská ,

Paella s chorizem

Co budu potřebovat

2 lžíce olivového oleje Nyní v akci
2 cibule
2 klobásy chorizo nebo jiné lehce pikantní klobásy Nyní v akci
4 stroužky česneku
400 g dlouhozrnné rýže AQ Nyní v akci
1 l kuřecího vývaru
2x 400g plechovka krájených rajčat AQ

Jak na to?

Olej rozpalte ve velkém silnostěn­ném hrnci. Přidejte cibuli a chorizo a opékejte asi 4–5 minut, v polovi­ně vsypte česnek. Vsypte rýži, vlijte vývar, přidejte rajčata, promíchejte, přiklopte a na mírném ohni vařte 15 minut, aby byla rýže al dente neboli na skus. Podávejte posypané koriandrem a rozdrobeným sýrem.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj