×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Ovoce v čokoládě
30 minut , Dezert , Nízká náročnost ,

Ovoce v čokoládě

Co budu potřebovat

ovoce podle chuti (banány, jahody, švestky, kaki, ananas…)
1 tabulka tmavé čokolády (nejlépe alespoň s 80 % kakaa) Nyní v akci
1 tabulka bílé čokolády
špejle nebo párátka na napichování ovoce
hrst oříšků (pistácie, kokos, vlašské ořechy, kešu...), nasekaných nahrubo

Jak na to?

Ovoce nakrájejte na větší kousky, napíchněte na párátka nebo špejle a dejte do mrazáku. Mezitím rozpusťte čokolády – každou zvlášť. Ovoce vyndejte z mrazáku, namočte v čokoládě a obalte v oříškách. Odložte na pečicí papír zaschnout. Podávejte buď ihned, nebo vraťte do mrazáku na později.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj