×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Ovesná kaše s vejcem a čedarem
15 minut , Snídaně , Nízká náročnost ,

Ovesná kaše s vejcem a čedarem

Co budu potřebovat

240 ml vody Nyní v akci
60 g ovesných vloček
sůl
pepř
olej Nyní v akci
1 velké vejce
2 lžíce strouhaného čedaru
nasekaná pažitka na ozdobu

Jak na to?

V rendlíku přivedu k varu vodu. Přisypu vločky a špetku soli. Zamíchám, snížím plamen a nechám vařit asi 5 minut. Mezitím druhou pánev zlehka potřu olejem a udělám volské oko. Žloutek by měl být ještě trochu tekutý. Osolím ho a opepřím. Do misky dám vločky, posypu je čedarem, na ně posadím volské oko a završím pažitkou.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj