×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Ostrý thajský dip
10 minut , Příloha , Nízká náročnost , Asijská , Dipy a studené omáčky ,

Ostrý thajský dip

Co budu potřebovat

2–3 lžičky červené kari pasty
2 lžičky rajčatové passaty
200 ml kokosového krému
1 lžička třtinového cukru Nyní v akci
¼ lžičky rybí omáčky
½ limetky
šťáva z limetky Nyní v akci
sušená chilli paprička

Jak na to?

Prvních 6 ingrediencí dejte do rendlíku, přiveďte k varu a pak nechte 5 minut probublávat, aby dip zhoustl. Pak přendejte do servírovací misky a posypte nasekanou papričkou. Podávejte k čevabčiči z vepřového masa.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj