×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Opečené knedlíky s volským okem
60 minut , Hlavní chod , Nízká náročnost , Česká , Vaření ,

Opečené knedlíky s volským okem

Co budu potřebovat

150 g slaniny AQ, na nudličky Nyní v akci
3 lžíce másla
1 lžíce olivového oleje Nyní v akci
1 velká cibule AQ, na kolečka
2–3 stroužky česneku
400 g zbylých bramborových knedlíku ES
kmín, sůl, pepř
hladkolistá petrželka na ozdobu
4 vejce AQ

Jak na to?

Slaninu nechte nasucho vyškvařit na pánvi. Až začne uvolňovat vůni a prskat, přidejte máslo a olivový olej. Vsypte najemno nasekanou cibuli a po pár minutách plátky česneku a pokrájené knedlíky. Okmínujte je, osolte, opepřete a opečte, jak to máte rádi. Podávejte s volským okem.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj