×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Okurková salsa ke grilování
10 minut , Příloha , Nízká náročnost , Středomořská , Chuťovky , Bez vaření ,

Okurková salsa ke grilování

Co budu potřebovat

1 lžíce kopru
6 kyselých okurek
½ červené cibule,
1 lžičky citronové kůry
2 lžičky citronové šťávy
1 lžička oleje Nyní v akci
sůl
pepř

Jak na to?

1) Okurky nechte okapat, a poté je nakrájejte nadrobno. Červenou cibuli nakrájejte najemno.

2) Obojí vložte do misky nebo větší sklenice a přidejte kopr, citronovou kůru, citronovou šťávu a olej.

3) Dochuťte solí a pepřem a pořádně promíchejte.

Tip do kuchyně

 

Okurkovou salsu doporučujeme podávat zejména ke grilování. Před podáváním ji dejte na půl hodiny do lednice.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj