×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Nepečený rýžový nákyp
20 minut , Snídaně , Nízká náročnost , Česká ,

Nepečený rýžový nákyp

Co budu potřebovat

300 g rýže Nyní v akci
1 l mléka Nyní v akci
100 g krupicového cukru
1 sáček vanilkového pudinkového prášku
1 sáček vanilkového cukru Nyní v akci
50 ml smetany
čerstvé jahody

Jak na to?

Rýži propláchněte ve studené vodě a s 500 ml mléka uvařte doměkka. Poté k ní vmíchejte cukr. Ze zbytku mléka, pudinkového prášku a vanilkového cukru uvařte podle návodu na obalu hustý pudink. Polovinu pudinku vmíchejte k měkké rýži, druhou polovinu smíchejte se smetanou. Rýži obložte pokrájenými jahodami a přelijte vanilkovosmetanovou omáčkou.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj