×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Nadité sendviče s hranolkami
30 minut , Hlavní chod , Nízká náročnost , Česká , Piknik ,

Nadité sendviče s hranolkami

Co budu potřebovat

¼ zeleného zelí
¼ červeného zelí
60 ml dresinku Tisíc ostrovů
sůl
pepř BASIC
500 g mražených hranolek
8 plátků chleba Nyní v akci
8 plátků sýru Nyní v akci
4–8 plátků šunky BASIC nebo Debrecínské pečeně BASIC Nyní v akci
kyselé okurky BASIC

Jak na to?

Oba druhy nakrouhaného zelí promíchejte v míse s dresinkem a podle chuti osolte a opepřete. Hranolky upečte v troubě, nebo osmažte na oleji podle návodu na obale. Chleby nasucho opečte pod rozpáleným grilem dozlatova. Pak na každý krajíc dejte po jednom plátku sýru a opět grilujte, aby se sýr rozpustil.
Na polovinu chlebů dejte šunku nebo debrecínku a rozdělte zelí a přiklopte zbylými plátky. Servírujte s kyselými okurkami a hranolkami.
Tip - Opečené chleby můžete ještě potřít česnekem nebo pomazat tenkou vrstvou dijonské nebo hrubozrnné hořčice.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj