×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Mozzarellové perly s bylinkami
15 minut , Předkrm , Nízká náročnost , Italská , Bezmasé , Něco lehkého , Bez vaření ,

Mozzarellové perly s bylinkami

Co budu potřebovat

450 g mozzarelly
125 ml olivového oleje Nyní v akci
1 svazek směsi bylinek (bazalka, oregano, hladkolistá petrželka)
sůl
pepř
1 ciabatta

Jak na to?

1) Z mozzarelly vykrájejte středně velké kuličky „perly“ nebo použijte minimozzarelly.

2) Olej nalijte do mísy a smíchejte ho s bylinkami.

3) Ve směsi obalte perly. Osolte je a opepřete a podávejte s pokrájenou ciabattou.

Tip do kuchyně

 

K mozzarelle můžete přidat i cherry rajčátka, vytvoříte tak tradiční italský předkrm caprese.
Víte, že italská vlajka je odvozena právě od tří hlavních surovin na caprese? Tedy z bazalky, mozzarelly a rajčat?

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj