×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Minipizzy s chorizem, rajčaty, bazalkou a olivami
15 minut , Předkrm , Nízká náročnost ,

Minipizzy s chorizem, rajčaty, bazalkou a olivami

Co budu potřebovat

2 pláty listového těsta Nyní v akci
120 g ricotty
25 g strouhané mozzarelly Nyní v akci
sůl a čerstvě mletý pepř
200 g choriza
250 g cherry rajčátek, oloupaných
40 g oliv kalamata, rozpůlených Nyní v akci
1 vejce
bazalka na ozdobu

Jak na to?

Předehřejte troubu na 200 °C. Z těsta vykrájejte 8 kruhů o průměru 11 centimetrů. Okraje trochu zahněte a vytvarujte, aby vznikly „mističky“ a náplň nevytekla. Vyložte 2 plechy pečicím papírem. Promíchejte ricottu, mozzarellu, sůl a pepř. Směs rozdělte na korpusy a rovnoměrně ji rozetřete. Navrch rozdělte kolečka choriza, rajčata a olivy. Okraje potřete vajíčkem a pečte asi 15 minut dozlatova. Poklaďte bazalkou a podávejte.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj