×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Mexická horká čokoláda
15 minut , Nízká náročnost , Nápoje ,

Mexická horká čokoláda

Co budu potřebovat

120 g kvalitního kakaa
60 g cukru Nyní v akci
1 lžička mleté skořice
špetka kajenského pepře
880 ml plnotučného mléka
1 lžička vanilkového extraktu
svitky skořice na ozdobu

Jak na to?

V misce smíchejte kakao, cukr, skořici a pepř. V rendlíku přiveďte k varu mléko s vanilkovým extraktem, pak ztlumte plamen a nechte zvolna vařit 6–8 minut. Za stálého míchání pomalu vsypte obsah misky a míchejte ještě 2 minuty. Je-li čokoláda příliš hustá, zřeďte ji trochou horké vody. Místo lžičky dejte do hrnečků svitky skořice a ihned podávejte.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj