×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Medový cheesecake
30 minut , Dezert , Střední náročnost , Česká , Moučníky a koláče ,

Medový cheesecake

Co budu potřebovat

100 g zázvorových sušenek
85 g mandlových plátků Nyní v akci
50 g másla Nyní v akci
125 ml jogurtu Nyní v akci
370 g mascarpone Nyní v akci
1 vejce
1 citron Nyní v akci
125 ml medu Nyní v akci

Jak na to?

Troubu předehřejte na 160 °C. Sušenky rozmělněte do mísy, přidejte k nim většinu mandlových plátků (nasekaných) a rozpuštěné máslo a prohněťte do hrubší, ale kompaktní hmoty. Tu natlačte do oválné zapékací mísy (cca 23cm) a dejte na
deset minut péct. Jogurt našlehejte s mascarpone, vejcem, jemně nastrouhanou kůrou z citronu a většinou medu. Směs vlijte na základ, zakryjte alobalem a pečte hodinu. Odklopte a patnáct minut dopečte.
Podávejte posypané zbylými mandlemi a přelité zbylým medem.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj