×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Medailonky Italia s rajčatovým salátem
30 minut , Hlavní chod , Nízká náročnost , Česká , Pro gurmány ,

Medailonky Italia s rajčatovým salátem

Co budu potřebovat

300–400 g vepřových medailonků Řeznický pult
marináda Italia
1 lžíce čerstvé limetové šťávy Nyní v akci
hrst hladkolisté petrželky AQ
300–400 g cherry rajčat AQ Nyní v akci
1–2 plechovky bílých fazolí
100 g čerstvého špenátu
hrst čerstvých mátových lístku
lžíce olivového oleje Nyní v akci

Jak na to?

1. Medailonky dejte do mísy a smíchejte je s marinádou Italia. Není třeba přidávat další sůl nebo olej. Nechte minimálně dvě hodiny odležet. Ideálně přes noc.
2. Maso opékejte z každé strany 6 minut na grilovací pánvi nebo grilu.
3. Limetovou šťávu smíchejte s olejem, nasekanou petrželkou, cherry rajčaty, okapanými fazolemi, špenátem i mátou a podávejte k masu.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj