×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Mangová granita
120 minut a více , Dezert , Nízká náročnost , Středomořská ,

Mangová granita

Co budu potřebovat

2 lžíce krupicového cukru
500 g manga Nyní v akci
sorbet (nejlépe kokosový)

Jak na to?

Cukr a 250 ml vody zahřívejte 5 minut, aby se cukr rozpustil. Vmíchejte roz­mixované mango, nalijte do mělkého pekáčku o rozměrech asi 20 x 30 cm a dejte na hodinu do mrazáku. Pak vr­šek směsi poškrábejte vidličkou a dejte na další hodinu do mrazáku. Opakujte každé 3–4 hodiny, dokud směs zcela nezmrzne. Podávejte se sorbetem.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj