×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Mandlový srnčí hřbet
45 minut , Dezert , Střední náročnost , Sladká jídla ,

Mandlový srnčí hřbet

Co budu potřebovat

110 g hladké mouky
110 g mletých mandlí Nyní v akci
1 sáček kypřicího prášku do pečiva
4 vejce, oddělené žloutky a bílky
145 g cukru, jemného krystalu
100 g sýra cottage
máslo a hrubá mouka do formy

Jak na to?

Předehřejte troubu na 200°C. V míse smíchejte mouku s mandlemi, práškem do pečiva. V jiné míse šlehejte bílky dotuha, postupně přidávejte cukr. Pak vmíchejte žloutky, směs mouky a sýr. Dobře smíchejte, dejte do vymazané a vysypané formy na srnčí hřbet. Pečte 30–40 minut.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj