Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
0
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyMandlové sušenky se sklíčky bez lepku
Albert logoAlbert logo
  • Mandlové sušenky se sklíčky bez lepku
Mandlové sušenky se sklíčky bez lepku

Mandlové sušenky se sklíčky bez lepku

Pokud byste pro svou lásku na svatého Valentýna rádi připravili nějaké sladké překvapení, tyto sladké bezlepkové sušenky jsou skvělou volbou. Je to snadné!
Velmi snadné
Více než 60 minut
0/5
Bezlepkové
Valentýn
Dezert

Ingredience20 porcí

20 porcí
  • Bon Pari 90 g
  • Mandle plátky 200 g
  • Mouka kokosová 80 g
  • Olej kokosový 40 g
  • Cukr kokosový 50 g
  • Sůl
  • Voda 1 plž
  • Vejce 1 ks
  • Bon Pari 90 g
  • Mandle plátky 200 g
  • Mouka kokosová 80 g
  • Olej kokosový 40 g
  • Cukr kokosový 50 g
  • Sůl
  • Voda 1 plž
  • Vejce 1 ks

Příprava

1
Bonbony rozdrťte v hmoždíři na prášek. Mandlové plátky rozmixujte tyčovým mixérem.
2
Rozmixované mandle, 30 g kokosové mouky, rozehřátý olej, cukr, žloutek, studenou vodu a špetku soli zpracujte do hladkého těsta. Zabalte do fólie a nechte 2 hodiny odležet v lednici.
3
Těsto rozválejte na válu posypaném zbylou kokosovou moukou na 4 mm silný plát a tvořítkem vykrajujte srdce i s otvory uvnitř. Ukládejte na plech vyložený pečicím papírem.
4
Sušenky pečte v troubě vyhřáté na 180 °C 10–12 minut. Tři minuty před dopečením naplňte vykrojené středy vrstvičkou bonbonového prachu, který po upečení vytvoří hladká sklíčka. Sušenky sundávejte z plechu až po vychladnutí.
1
Bonbony rozdrťte v hmoždíři na prášek. Mandlové plátky rozmixujte tyčovým mixérem.
2
Rozmixované mandle, 30 g kokosové mouky, rozehřátý olej, cukr, žloutek, studenou vodu a špetku soli zpracujte do hladkého těsta. Zabalte do fólie a nechte 2 hodiny odležet v lednici.
3
Těsto rozválejte na válu posypaném zbylou kokosovou moukou na 4 mm silný plát a tvořítkem vykrajujte srdce i s otvory uvnitř. Ukládejte na plech vyložený pečicím papírem.
4
Sušenky pečte v troubě vyhřáté na 180 °C 10–12 minut. Tři minuty před dopečením naplňte vykrojené středy vrstvičkou bonbonového prachu, který po upečení vytvoří hladká sklíčka. Sušenky sundávejte z plechu až po vychladnutí.

Hodnocení

Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup

Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 3 dny

Od 15.05.2024 do 21.05.2024

Platný ještě 3 dny

Od 09.05.2024 do 21.05.2024

Platný ještě 10 dní

Od 15.05.2024 do 28.05.2024

Platný ještě 3 dny

Od 15.05.2024 do 21.05.2024

Platný ještě 3 dny

Od 09.05.2024 do 21.05.2024

Platný ještě 3 dny

Od 09.05.2024 do 21.05.2024

Platný ještě 10 dní

Od 15.05.2024 do 28.05.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.