×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Hrášková lučina s opečenou bagetkou a parmazánem
15 minut , Svačina , Nízká náročnost , Italská , Pomazánky , Pečení ,

Hrášková lučina s opečenou bagetkou a parmazánem

Co budu potřebovat

16 tenkých plátků bagety Nyní v akci
4 lžíce olivového oleje Nyní v akci
280 g mraženého hrášku
½ balení polotučného tvarohu
1 jarní cibulka
30 g parmazánu
sůl
pepř

Jak na to?

Hledáte ideální recept na párty občerstvení? Vyzkoušejte hráškovou lučinu s opečenou bagetkou a hoblinkami parmazánu.

1) Troubu předehřejte na 190 °C.

2) Na cros­tini vyskládejte plátky bagety na plech vyložený pečicím papírem a potřete je olejem.

3) Pečte 10–12 minut.

4) Mezitím rozmixujte hrášek, tvaroh, jarní cibul­ku, nakrájený parmazán, 2 lžíce oleje, ½ lžičky soli a ¼ lžičky pepře dohladka.

5) Pastou ozdobte crostini a posypte je hoblinami parmazánu.

Tip do kuchyně

 

Máte-li rádi pikantnější chuť, potřete bagetku před namazáním stroužkem česneku.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj