×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Lososová terina
120 minut a více , Předkrm , Nízká náročnost , Středomořská , Pro gurmány ,

Lososová terina

Co budu potřebovat

600 g uzeného lososa Nyní v akci
300 g smetanového sýru Nyní v akci
300 g lučiny Nyní v akci
150 ml smetany ke šlehání
šťáva a kůra z 1 citronu Nyní v akci
sůl
1 lžíce kopru
2 lžíce pažitky
rukola
chleba Nyní v akci

Jak na to?

Formu na terinu vyložte potravinářskou fólií a dno poklaďte plátky lososa. Smetanový sýr smíchejte s lučinou, smetanou, šťávou a kůrou z citronu, solí, koprem a pažitkou. Šestinu krému rozprostřete na dno, poklaďte plátky lososa a na střídačku pokračujte až do spotřebování všech ingrediencí. Končit byste měli lososem. Překryjte fólií a dejte přes noc chladit. Vyklopte a podávejte s rukolou a opečeným chlebem.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj