×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Londýnské řezy
60 minut , Dezert , Střední náročnost , Anglická , Cukroví ,

Londýnské řezy

Co budu potřebovat

600 g hladké mouky
400 g másla
200 g moučkového cukru
2 vejce
2 sáčky vanilkového cukru Nyní v akci
1 sáček kypřicího prášku Nyní v akci
rybízový džem Nyní v akci
8 bílků
300 g krupicového cukru
300 g mletých vlašských ořechů
moučkový cukr

Jak na to?

Z mouky, másla, moučkového cukru, vajec, vanilkového cukru a kypřicího prášku vypracujte pevné těsto, které rozdělte na tři díly a rozválejte na máslem vymazané plechy. Potřete rybízovým džemem a navrch rozdělte hmotu z ušlehaných bílků, krupicového cukru a vlašských ořechů a poprašte moučkovým cukrem. Pečte při 180 °C 15–20 minut a ještě zatepla nakrájejte na kostičky.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj