×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Lívance z podmáslí
25 minut , Dezert , Nízká náročnost , Sladká jídla ,

Lívance z podmáslí

Co budu potřebovat

1 vejce
240 ml podmáslí
120 ml zakysané smetany Nyní v akci
1 lžíce másla, rozpuštěného + na vytření lívanečníku Nyní v akci
160–170 g hladké mouky
1 a ½ lžičky prášku do pečiva
1 lžička jedlé sody
špetka soli
1 lžíce cukru
K PODÁVÁNÍ
čerstvé ovoce, javorový sirup

Jak na to?

V míse prošlehejte vejce, podmáslí a zakysanou smetanu. Přidejte všechny ostatní suroviny a vše smíchejte. Lívanečník vytřete máslem a lívance postupně z obou stran opékejte dozlatova. Podávejte s čerstvým ovocem přelité javorovým sirupem.

Pořídíte z letáku

  • současná cena: 12,90 cena před slevou: 17,90
    sleva: −27 %

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj