×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Kuřecí steak s karamelizovanými rajčaty a bazalkou
15 minut , Hlavní chod , Nízká náročnost , Italská , Zelenina , Něco lehkého , Smažení ,

Kuřecí steak s karamelizovanými rajčaty a bazalkou

Co budu potřebovat

2 x 200g kuřecí prso Nyní v akci
olivový olej Nyní v akci
sůl
pepř
250 g cherry rajčat Nyní v akci
2 lžíce balzamikového octa
lístky bazalky

Jak na to?

Máte rádi odlehčenou italskou kuchyni? Připravte si kuřecí steaky s karamelizovanými rajčaty a čerstvou bazalkou. Jednoduché, svěží a výjmečně chutné.

1) Kuřecí prsa potřete olejem, osolte, opepřete a 4–5 minut z každé strany je opečte na pánvi. Vyjměte a dejte stranou.

2) Do pánve naopak dejte rajčata a ocet a nechte 2 minuty zkaramelizovat.

3) Pak do pánve vraťte na plátky pokrájené maso.

Servírujte s bazalkou.

Tip do kuchyně

 

Podávejte s ciabattou nebo se šťouchanými bramborami.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj