×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Kuřecí prsa s avokádem a camembertem
30 minut , Hlavní chod , Střední náročnost , Pro gurmány ,

Kuřecí prsa s avokádem a camembertem

Co budu potřebovat

kuřecí prsa bez kůže Nyní v akci
mrkev
celer
kořen petržele
bobkový list
sýr camembert
avokádo Nyní v akci
salát ze zelených listů Nyní v akci
sůl, pepř
oregano
petrželka
bazalka

Jak na to?

V hrnci spaříme trochu zeleniny, mrkev, celer a petržel nakrájenou na nudličky. Ochutíme solí, pepřem a bobkovým listem.

Kuřecí prsa (bez kůže) osolíme a opepříme. Nejsilnější část masa nařízneme, vznikne kapsa, do které vložíme kousek camembertu a avokáda. Prso položíme na kořenovou zeleninu v páře a necháme pod pokličkou dusit takových 10–12 minut.

Po uvaření vyndáme maso z hrnce a dáme stranou. Z hrnce odebereme trochu uvařené zeleniny, kterou smícháme s čerstvým oreganem, petrželkou a bazalkou. Na dno talíře dáme ochucenou zeleninu, na ni položíme kuřecí prso a dozdobíme salátkem ze zelených listů.

 

Zdroj: FTV Prima
Recept připravil Zdeněk Pohlreich

Polhreich_Albert

Další recepty se Zdeňkem Pohlreichem najdete zde.

 

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj