×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Pikantní kuřecí játra s šalvějí
25 minut , Předkrm , Střední náročnost , Ostatní , Chuťovky , Smažení ,

Pikantní kuřecí játra s šalvějí

Co budu potřebovat

slunečnicový olej na smažení Nyní v akci
4 šalotky,
2 stroužky česneku
400 g chlazených kuřecích jater AQ
½ lžičky koření na pečení a grilování ABio Nyní v akci
sůl AQ
špetka chilli
8 lžic ostrého kečupu
1 velká bageta Nyní v akci
8 cherry rajčátek AQ Nyní v akci
šalvěj na ozdobu

Jak na to?

Připravte si pikantní jatýrka na šalvěji. Určitě si je zamilujete.

1) Na oleji osmahněte najemno nasekané šalotky.

2) Přidejte česnek na tenké plátky, pár minut smažte, přidejte na větší kousky pokrájená játra a osmahněte je doměkka.

3) Vmíchejte grilovací koření, sůl, špetku chilli a kečup. Prohřejte.

4) Bagetu horizontálně rozkrojte a obě půlky překrojte na 4 díly, na každý dejte část ochucených jater, ozdobte rajčátky a šalvějí.

Tip do kuchyně

 

Pro ještě lepší chuť opečte vnitřní části bagetky na pánvi nebo na grilu

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj