×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Domácí hamburger s kuřecím masem
30 minut , Hlavní chod , Nízká náročnost , Americká , Pro gurmány , Smažení ,

Domácí hamburger s kuřecím masem

Co budu potřebovat

6 kuřecích prsou Nyní v akci
olivový olej Nyní v akci
sůl
1 dávka brusinkové glazury
6 hamburgerových bulek
6 listů salátu
6 plátků modrého sýru
cibulka
snítky oregana

Jak na to?

Připravte si pořádný kuřecí hamburger. Třeba pro své přátele na grilování.

1) Kuřecí prsa očistěte, omyjte, osušte, potřete olejem a z obou stran osolte.

2) Pak je potřete brusinkovou glazurou.

3) Dejte na rozpálený gril a grilujte z obou stran, aby bylo maso měkké a hotové uvnitř. Stále potírejte glazurou.

4) Bulky rozřízněte, na spodní díly dejte listy salátu, pak kuřecí prsa, navrch vždy po plátku sýru a část grilované cibulky.

5) Ozdobte oreganem a přiklopte horními díly.

Tip do kuchyně

 

Abyste docílili krásně křupavých houstiček, opečte je rozpůlené z vnitřní strany na grilu.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj