×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Křupavé rybí prsty
45 minut , Hlavní chod , Střední náročnost , Pečení ,

Křupavé rybí prsty

Co budu potřebovat

hladká mouka na obalování
sůl a čerstvě mletý pepř
600 g rybích filetů, nakrájených na 3cm proužky
2 vejce, prošlehaná
strouhanka na obalování
olivový olej na pokapání Nyní v akci
Na dip
1 bílý řecký jogurt Nyní v akci
nasekaný kopr a pažitka
sůl

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C. Mouku promíchejte se solí a pepřem a obalte v ní kousky ryby. Pak je namočte do vajec a obalte ve strouhance.
Plech vyložte pečicím papírem. Položte na něj obalené kousky ryb, pokapejte je olivovým olejem a pečte pěkně dokřupava, asi 15 minut.
Jogurt promíchejte s bylinkami a solí a podávejte k rybím prstům.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj