×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Krkovice s ciderovou marinádou
90 minut , Hlavní chod , Nízká náročnost ,

Krkovice s ciderovou marinádou

Co budu potřebovat

NA MARINÁDU
500 ml jablečného cideru
1 šalotka, nakrájená najemno
1 lžíce nasekaných jalapeño papriček, bez semínek
50 g kečupu Nyní v akci
2 lžíce bílého vinného octa
2 lžíce rajčatového pyré Nyní v akci
1 lžíce hnědého cukru Nyní v akci
sůl a pepř
4 plátky krkovice Nyní v akci

Jak na to?

V rendlíku přiveďte k varu cider se šalotkou a papričkou. Na středním plamenu redukujte 15–20 minut. Pak přidejte kečup, ocet, pyré a cukr, osolte a opepřete. Nechte přejít varem a sundejte z plamene. Marinádu nechte trochu vychladnout, přelijte maso a nechte ho alespoň 30 minut naložené. Před grilováním nechte z masa okapat přebytečnou marinádu a grilujte zhruba 30 minut doměkka, pravidelně obracejte a potírejte zbylou marinádou.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj