×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Krkovice na pivu
10 minut , Vysoká náročnost , Česká , Chuťovky ,

Krkovice na pivu

Co budu potřebovat

4 větší plátky krkovice
12 tenkých plátků slaniny Nyní v akci
pepř, sůl a kmín
4 menší cibule, nakrájené na kolečka
10 stroužků česneku, nakrájených na plátky
500 ml černého piva

Jak na to?

Předehřejte troubu na 250 °C. Omyté maso osolte a opepřete. Do vymazaného pekáčku položte dva plátky krkovičky. Posypte je kmínem, na každý plátek dejte šest plátku slaniny, na slaninu polovinu cibule a česneku. Stejným způsobem poskládejte druhou vrstvu: krkovičku – slaninu – cibuli a česnek. Maso zalijte pivem, přiklopte a pečte asi hodinu a půl. Posledních pár minut už bez pokličky. Podávejte se smaženými bramborovými kroketami.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj