×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Krkonošský mls
20 minut , Hlavní chod , Nízká náročnost , Česká ,

Krkonošský mls

Co budu potřebovat

500 g kuřecího masa Nyní v akci
1 lžíce olivového oleje Nyní v akci
2 cibule
smetana ke šlehání
sůl
pepř
vařená rýže Nyní v akci
hladkolistá petrželka

Jak na to?

Maso nakrájejte na kostičky. Olej rozpalte v pánvi, přidejte cibuli a opékejte ji asi 5 minut. Pak přidejte maso, nechte ho zprudka zatáhnout a opékejte doměkka. Vlijte smetanu, nechte zhoustnout a dochuťte solí a pepřem. Podávejte s rýží, ozdobené petrželkou

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj