×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Křehká domácí pizza
10 minut , Nízká náročnost , Italská , Chuťovky ,

Křehká domácí pizza

Co budu potřebovat

500 g listového těsta
7 lžic červeného pesta
100 g vašeho oblíbeného salámu, nakrájeného na kolečka Nyní v akci
150 g mozzarelly, natrhané
olivový olej na zastříknutí Nyní v akci
hrst rukoly

Jak na to?

Troubu předehřejte na 220 °C. Těsto rozválejte na plech vyložený pečicím papírem, konce mírně zarolujte dovnitř. Potřete pestem, na něj rozdělte salám a mozzarellu a pečte 15 minut, dokud není těsto krásně křupavé. Podávejte zastříknuté olejem a posypané rukolou.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj