×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Koláč v rýžové krustě
45 minut , Svačina , Střední náročnost , Česká , Pečení ,

Koláč v rýžové krustě

Co budu potřebovat

390 g uvařené pololoupané rýže Nyní v akci
3 vejce
sůl
pepř
olej Nyní v akci
1 cibule
1 stroužek česneku
1–2 sáčky čerstvého špenátu
2 vejce
400 g polotučného tvarohu
80 g parmazánu
3 lžíce kopru
1 lžíce máty

Jak na to?

Troubu předehřejte na 185 °C. Rýži smíchejte s 1 vejcem, solí a pepřem. Směs rozprostřete do vymazané formy o průměru 23 cm (na dno i boky) a pečte 10 minut. Mezitím na kapce oleje opečte nasekanou cibuli a česnek, přidejte špenát a nechte jej zavadnout. Tvaroh smíchejte s parmazánem, nasekanými bylinkami a 2 vejci, pak obě směsi spojte a osolte. Přeneste na rýžový základ a pečte 30 minut.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj