1
Želatinu dejte do mísy, přelijte studenou vodou a nechte ji pět až deset minut nasáknout tekutinu.
2
Smetanu ke šlehání slijte s kokosovým mlékem do hrnce a zahřívejte těsně pod bod varu. Vsypte cukr, nechte jej rozpustit a hrnec sejměte z ohně.
3
Plátky želatiny vyjměte z vody, okapejte je a vložte do horké tekutiny a nechte zcela rozpustit. Nakonec směs přelijte do šesti mističek vyložených potravinovou fólií a nechte přes noc chladit.
4
Vyklopte, ozdobte čerstvými (případně lehce rozvařenými) malinami a podávejte.
1
Želatinu dejte do mísy, přelijte studenou vodou a nechte ji pět až deset minut nasáknout tekutinu.
2
Smetanu ke šlehání slijte s kokosovým mlékem do hrnce a zahřívejte těsně pod bod varu. Vsypte cukr, nechte jej rozpustit a hrnec sejměte z ohně.
3
Plátky želatiny vyjměte z vody, okapejte je a vložte do horké tekutiny a nechte zcela rozpustit. Nakonec směs přelijte do šesti mističek vyložených potravinovou fólií a nechte přes noc chladit.
4
Vyklopte, ozdobte čerstvými (případně lehce rozvařenými) malinami a podávejte.