×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Kobliha s pudinkem a malinami
10 minut , Dezert , Nízká náročnost , Česká , Moučníky a koláče , Vaření ,

Kobliha s pudinkem a malinami

Co budu potřebovat

1 kobliha plněná čokoládou Nyní v akci
200 ml hotového šodó (nebo vanilkového pudinku)
2 hrsti čerstvých malin
1 lžička cukru Nyní v akci
1 lžička calvadosu (nebo jiné pálenky)

Jak na to?

1) V malém hrnci ohřejte šodó (nebo uvařte pudink podle návodu).

2) Polovinu malin smíchejte s cukrem a alkoholem a na mírném ohni je prohřejte, aby pustily šťávu.

3) Do sklenice nejdřív nalijte ohřáté maliny a lžičkou jimi polijte vnitrní stěny. Pak pomalu přidejte polovinu šodó (nebo pudinku), položte na něj koblihu a nakonec dezert dozdobte neohřátými malinami a zbývajícím šodó.

Tip do kuchyně

 

Tento recept můžete vyšperkovat upečením domácích koblih.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj