×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Knedlíky broskvové z tofu
20 minut , Hlavní chod , Střední náročnost , Česká , Sladká jídla , Vaření ,

Knedlíky broskvové z tofu

Co budu potřebovat

180 g tofu natural
1,5 lžíce oleje Nyní v akci
150 g celozrnné špaldové mouky Nyní v akci
3–5 lžic dětské krupičky
špetka soli
1–2 vejce
300 g broskví
čokoládová poleva Nyní v akci
1 kelímek smetany ke šlehání

Jak na to?

Tofu umixujte dohladka s olejem. Na válu ho pak smíchejte s moukou, krupičkou, solí a vejcem do těsta. Odkrajujte z něj kousky a balte do nich broskve. Knedlíky obalte v celozrnné mouce a teprve pak vkládejte do vroucí vody. Vařte 10–12 minut. Podávejte s polevou a ušlehanou smetanou.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj